Degn Marketing har hjulpet små
og store kunder med markedsføring
og grafiske løsninger i over 20år!

Degn Marketing har hjulpet små og store kunder med markedsføring og grafiske løsninger i over 20 år!

Erfaring giver ro til at skabe fuld fokus på at finde løsninger til dine ønsker og behov. Vi har efterhånden leveret grafiske løsninger og kommunikation i over 20 år. Det giver ro i sindet når nye kunder kommer til vores dør. Vi har viden og redskaberne til at kunne yde den bedste rådgivning – om du søger en ny grafisk virksomhedsprofil, skal have produceret en hjemmeside, lancere et nyt produkt eller have gode råd til en SoMe- og SEO-strategi.

Degn Marketing er startet af Ken Degn i 2001 og har siden da, haft det samme mantra – at omsætte kundernes behov for synlighed og afsætning. Det gør vi gennem kreativt idéudviklingsarbejde og kommunikation.  Centralt placeret i Haderslev har vi fundet den perfekte beliggenhed i et Collap med vores søsterselskab Sortiment ApS. Når showroom og kontorfaciliteter kombineres, får vi en hverdag med dynamik og kreativitet, som passer til de aktiviteter og kampagner vi lancere for vores kunder.

Vi er i dagligdagen fire kompetente personer på bureauet med hver vores fokusområde. Derudover samarbejder vi og sparre med en række knivskarpe freelancere, der er med til at vi hele tiden holdes på stikkerne og udvikler os som fullservice bureau.

Vi er et team

For os handler det om at ramme målet med det grafisk arbejde vi udfører og vi bruger derfor god tid i vores Team, på at definere kundernes målgrupper. Vi tager fat omkring de faktiske udfordringer, vi kan se vores kunder har med deres produkt, udtryk og kommunikation. Det ændrer ikke ved, at kundens behov er det vigtigste – blot målgruppen rammes. Derfor har du som kunde hos Degn Marketing også altid mulighed for fuld indflydelse på den grafiske formgivelse og på kommunikationsplatformen.

 

Vi arbejder hverdag med udtryk og følelser når vi designer og lancerer analog og digitale løsninger i kampagnematerialer. Der produceres alt fra magasiner, brochurer, hjemmesider, webshops, SoMe opslag og stories, Motion Graphics, outdoor-reklamer og digitale banner og displayannoncer. Det samme gælder for design af messe og udstillingsmateriale samt bil og facadedekoration. Du får den løsning der passer til din målgruppe – og som giver DIG den rette følelse af at have din markedsføring i de bedste hænder.

Vi er et team

For os handler det om at ramme målet med det grafisk arbejde vi udfører og vi bruger derfor meget tid på at definere kundernes målgrupper. Vi tager fat omkring de faktiske udfordringer, vi kan se vores kunder har med deres produkt, udtryk og kommunikation. Det ændrer ikke ved, at kundens behov er det vigtigste – blot målgruppen rammes. Derfor har du som kunde hos Degn Marketing også altid mulighed for fuld indflydelse på den grafiske formgivelse og på kommunikationsplatformen.

 

Vi arbejder hverdag med udtryk og følelser når vi designer og lancere analog og digitale løsninger i kampagnematerialer. Der produceres alt fra magasiner, brochurer, SoMe opslag og stories, outdoor-reklamer og digitale banner og displayannoncer. Det samme gælder for design af messe og udstillingsmateriale samt bil og facadedekoration. Du får den løsning der passer til din målgruppe – og som giver DIG den rette følelse af at have din markedsføring i de bedste hænder.

Vi samarbejder med
en bred vifte af kunder.

Ønsker du at Degn Marketing skal ringe dig op?