Vi laver alle grafiske løsninger

Hvis det, du søger, ikke kan findes nedenfor, er du velkommen til at sende en email via vores kontaktformular eller give os et ring på: +45 73 52 90 56. Så skal vi nok finde en løsning på dit behov.

Hvad laver vi?

Hos Degn Marketing finder du ikke kun en partner der kan leverer grafiske løsninger til trykt eller digitalt brug. Du finder en samarbejds og sparringspartner der giver dig ideer, modspil, strategi og indsigt, til brug for at fremme din virksomhed, projekt eller produkt.

Kontakt os for et indledende møde og se om vi er den partner
du har brug for.

Tryksager

Der er stadig brug for tryksager til at følge op og støtte den stadigt større fokus på online tilstedeværelse. Vi producere hver uge tryksager til vores kunder, stort som småt. Ring på 21769956 og du har en pris på din tryksag inden dagen er omme.

Hjemmesider

Vi producerer i løbet af et kalenderår mange forskellige hjemmesider, webshops og apps. Der er stor forskel på hvad vores kunder ønsker deres hjemmeside skal kunne. Derfor gør vi en dyd af at lytte meget til disse ønsker, da vi vil leverer langtidsholdbare løsninger. Kontakt os gerne for et uforpligtende møde om jeres webprojket – stort eller lille.

Vi laver alle grafiske løsninger. Hvis det, du ønsker, ikke er listet ovenpå, så send os en mail.